Quins valors compartim?

Suport als drets fonamentals
Productes artesanals
Benestar social

Robingood neix a Barcelona, ​​però busca generar impacte social a tot el territori

Vam decidir llançar Robingood perquè veiem als lineals dels supermercats, la manca de productes de qualitat fabricats per petits fabricants socials.

Perquè neix? Quina és la seva filosofia?

Coneixíem molts productes exquisits de petits fabricants socials però mai els trobàvem als supermercats. Pensàvem que perquè quantes mes persones coneguessin les històries boniques, impactants i profundes que hi havia darrere d'aquests petits fabricants i obradors socials, era fonamental que els productes estiguessin a l'abast dels consumidors.
De la mateixa manera a poc a poc als lineals dels supermercats i als hàbits de consum s'han anat creant i democratitzant la categoria de productes “ECO” (i poc a poc s'està creant un espai per a productes Plant based), pensem que hi ha un espai per a una categoria “productes socials”.
Perquè cada vegada hi ha més persones que tenen ganes de contribuir a canviar el món amb els seus actes de compra.
Pensem crear una marca d'aliments amb ànima i venent aquests productes aconseguirem crear nous llocs de treball a persones amb risc d'exclusió social. Una marca de qualitat que serveix a contribuir a la inclusió social i millorem la professionalització de les empreses socials.


Qui és el seu fundador i on es desenvolupa el projecte?

El fundador és Luis Font Marcet.
El projecte neix a Barcelona, però busquem generar un impacte social i mediambiental a tot el territori. Actualment els productes Robingood es fabriquen a Catalunya, Aragó i País Basc.


Quants llocs de treball crea?

Hem impulsat directament 5 empreses socials, que són les que contracten persones en exclusió social.

Treballa amb algun o per algun projecte social o col·labora amb alguna iniciativa?

Sí, principalment treballa i col·labora amb les següents entitats:

· Fundació Crisalida
· Gureak
· Belloc Viu
· Fundació Astres
· Grup Cooperatiu TEB


Quina és la seva relació amb el territori?

Robingood ha començat a treballar fa 2 anys en diferents pobles d'Espanya. Busquem valoritzar realitats característiques de petits pobles, realitzant produccions locals que es comercialització a nivell nacional. Volem ser els dinamitzadors d'aquestes realitats i busquem crear en diversos pobles espanyols centres de producció qualificats En particular el nostre impacte és molt important al poble de Camporells (Osca): 134 habitants.


Quin creus que és el vostre element diferencial?

Volem recuperar l' activitat productiva local, empoderar a agricultors locals mitjançant la compra de la seva producció a un preu just i oferir serveis de manipulat i acoblament de producte final. A més, el tret diferencial de Robingood és ser una marca social multicategoria que ofereix productes de qualitat i d'alta rotació alhora que genera un impacte a tot Espanya