Quins valors compartim?

Productes de Km 0
Productes artesanals

Guineu, un grup de gent diversa, jove i informal!

Els nostres orígens es situen a l'any 2006 com a petita empresa ubicada a Valls de Torroella, on fabricavem maquinaria per elaborar cervesa; i des del 2008 i en el present, eleborem la nostre pòpia cervesa i la d'altres micro cerveseries que ens ho demanen.

Per què neix? Quina és la seva filosofia?

La nostra raó de ser és elaborar la millor cervesa per tu! perquè sabem que, com nosaltres, busques explorar, experimentar i descobrir gustos diversos i de moltes intensitats. Pensem i treballem cada una de les nostres cerveses conjuntament, aportant cadascú de nosaltres la nostra experiència Perquè quan pensem en una nova cervesa estem pensant en com et sorprendrà, en com la gaudiràs, en tots els matisos que assaboriràs i el bon rotllo que t’aportarà. I ho pensem així perquè nosaltres també ho vivim així.


Quants llocs de treball genera?

Actualment, l'equip de Guineu compta amb 8 persones de forma directe i 2 més que son de l'equip a temps parcial. Apart de tots els altres llocs indirectes que pot generar i/o de les campanyes especials.


Treballeu amb algun projecte social o col·laboreu amb alguna iniciativa?

Son molts els projectes en els que ens involucrem i mirem de donar el nostre granet de sorra, però el més actual i estimat, és la col·laboració amb Ampans, la cervesa de col·laboració social Etika.


La vostra identitat territorial és molt visible. Quina és la relació que teniu amb el territori?

Treballem per dinamitzar i representar-lo en conjunt a tots els altres elaboradors, arreu del panorama nacional i internacional, som gent de la catalunya central, del bages, del vallès, del solsonès i berguedà, el trepitgem dia a dia i la nostre intenció és la conservació del territori i la representació en la seva màxima exponència.


Quin creieu que és el vostre element diferencial?

Guineu el formem un grup de gent diversa, jove, informal, amb el punt just d’equilibri entre innocència, rebel·lia i atreviment. Això fa que a vegades nedem contracorrent per aconseguir allò que volem. Hem trobat en la cervesa artesana un punt de trobada en comú.

La nostra feina s'ha convertit en la nostra passió, en un hobby compartit que treballem i gaudim en equip, aconseguint que el nostre dia a dia no comenci o acabi quan entrem o sortim de la feina!

Guineu és la nostra manera de viure, és la nostra actitud davant la vida que es tradueix en alegria i felicitat compartida, en encarar les adversitats des de la positivitat i optimisme per veure el got mig ple en comptes de mig buit.

Sempre des del respecte i solidaritat reivindiquem que l'esperit ha de ser lliure! Guineu és començar el dia amb empenta i acabar-lo orgullós dels moments compartits! Ens divertim treballant, i treballem divertits i això es nota dins i fora! Perquè la felicitat és un imant que atrau més felicitat! I aquesta és la nostra actitud!