Quins valors compartim?

Productes ecològics
Responsabilitat mediambiental
Benestar social
Gestió ètica

DeBuenCafé, casats amb la sostenibilitat

El projecte neix el 2017 amb l'objectiu de tenir impacte social i evitar el mal humor de la societat.

Quan i com neix el projecte?

Neix el 2017. Des del principi vam tenir clar que faríem alguna cosa al voltant del cafè i que devia tenir impacte social, vam començar buscant una solució a alguna cosa que personalment ens posava de mal humor. Què es pot fer per evitar el consum en càpsules d'alumini o de plàstic que tant contaminen?


On neix i on es desenvolupa el projecte?

El projecte neix a Madrid de la mà de dos amics, de mica en mica hem anat creixent i actualment ja podem oferir els nostres serveis a tot el país.


Qui són els fundadors?

Els fundadors són Miguel Munilla i Aitor Guerra.


Per què neix? Quina és la filosofia que hi ha darrere?

Neix per aportar una mica d'optimisme al món volent ser un exemple de consum responsable. La filosofia és “Perquè ja hi ha moltes coses que ens posen de mala llet, aquí estem per posar-vos de BuenCafé”. Entenem que a través d'un consum que es realitza cada dia i diverses vegades es pot generar un impacte a les persones i al planeta, sobretot si compartim aquest impacte perquè la gent se senti orgullosa de contribuir mentre gaudeix d'una manera de consum més responsable.

Quants llocs de treball creeu?

Actualment, treballem 6 persones directament a l'empresa i comptem amb un bon nombre de col·laboradors.


Treballa amb algun o per a algun projecte social? Col·labora amb algun projecte?

Dins del nostre compromís de ser realment sostenibles, incorporem a una fundació com Prodis amb què estem "casats", ja que ells són els que fan possible a través del seu centre especial d'ocupació que puguem oferir diferents alternatives de manipulació. A més, ens donem suport a l'empresa social Koiki per realitzar el repartiment d'última milla dels nostres productes.


Quina és la vostra relació amb el territori?

Fomentem aliances amb empreses que estan alineades amb el nostre propòsit, facilitant entre altres coses tenir reunions a casa nostra DeBuenCafé.


Quin penses que és el vostre valor diferencial?

Oferim un cafè de qualitat realment sostenible, des de l'origen fins a la tassa. Prens com prens el teu cafè de cada dia t'oferim una opció sostenible i amb impacte social. En poc temps podrem començar a compartir mètriques del que estem aconseguint entre tots.