Els nostres valors

Productes de Km 0
Productes ecològics
Responsabilitat mediambiental

Parlem amb Collbaix, el celler de la terra privilegiada!

El projecte neix el 1990 amb l?objectiu d?elaborar vins sincers, harmònics i carregats d'energia.

Quan i com neix el projecte?

El nostre projecte comença a caminar a l’hivern de l’any 1990 plantant la nostra primera vinya emparrada. En aquell moment, el projecte era recuperar un cultiu de tradició històrica aquí al Bages. Anys més tard, el 2006 iniciem un nou projecte de construcció del celler per a poder vinificar el nostre propi raïm.


¿Dónde nace y se dearrolla el proyecto?

La vinya està distribuïda entre Manresa i Rajadell. De fet, el punt d’inici és a la Casanova de Monistrolet, allà es comença a experimentar amb la criança de vins amb bota i posterior embotellat de forma molt manual. Això comença l’any 1996 fins al 2006 que neix el Celler el Molí.


Qui són els seus fundadors?

L’any 2004 es constitueix la societat Agromonistrolet,S.L. amb seu social a la Casanova de Monistrolet. Els socis Fundadors eren Sebastià Catllà Calvet i Josep Maria Claret Ballarà.


Per què neix? Quina és la filosofia?

Neix per la necessitat legal i jurídica de poder gestionar i tirar endavant el projecte d’elaboració de vins. La filosofia és clara, elaborar vins d’una forma respectuosa i sostenible tal com havien fet els nostres pares i avis.


Quants llocs de treball crea?

A mesura que l’empresa creix, es van incorporant més treballadors i actualment hi ha 7 treballadors fixes. De forma puntual, també contractem més operaris.

Treballa amb algun o per algun projecte social? O col·labora amb algun projecte?

Des de fa temps i a nivell de contractació de personal per a moments puntuals, comptem amb persones amb discapacitat intel·lectual que ens proporciona la Fundació Ampans.


La vostra identitat territorial és molt visible. Quina és la seva relació amb el territori?

La nostra activitat està vinculada estretament amb el nostre territori, mantenint una activitat econòmica i un territori i paisatge ben viu.


Quin creus que és el vostre tret diferencial?

La nostra manera de ser, d’entendre i treballar amb passió la nostra terra amb consonància amb l’univers, ens dona aquest tret diferencial amb uns vins que expressen allò que són. Vins sincers, armònics i carregats d’energia.