Quins valors compartim?

Productes artesanals
Benestar social
Gestió ètica

Amb Brebel, gaudir i generar impacte positiu és possible

Brebel va iniciar la seva activitat l'abril del 2019 de la inquietud de dos amics i amb la vocació cervesera d'un.

Quins van ser els primers passos de Brebel? On es va desenvolupar el projecte?

El projecte neix a Lleida capital i es desenvolupa gràcies als companys de Click&Brew, una fàbrica col·laborativa.


Qui en són els fundadors?

Hèctor Puig i Xavier Ramon són els co-fundadors, on Xavier és el Brewer (cerveser) i Hèctor és el Brand Manager.


Per què neix? Quina és la seva filosofia?

Quina és la filosofia? BREBEL és una marca amb propòsit. La raó de ser del projecte és canviar el paradigma, donar la volta a l’activisme. Passem d’un activisme basat en l’esforç a un activisme basat en el plaer. Així podem generar un impacte positiu en la societat i planeta mentre la gent gaudeix. Som un projecte ètic i social. Promovem el #beeractivisme. El nostre lema és “Sempre t’han dit que per aconseguir grans coses necessites esforçar-te, nosaltres et diem que beure cervesa pot ser un acte revolucionari”. Financem projectes socials mentre es gaudeix d’una bona cervesa”.


Quants llocs de treball genera?

Doncs ara mateix sóc autònom i legalment només estic jo. Som un projecte molt petit. Mon pare (jubilat) porta la comptabilitat i Hèctor reparteix caixes per bcn i dirigeix el procés de gestió de la marca.

Treballeu amb algun projecte social o col·laboreu amb alguna iniciativa?

Col·laborem alhora amb 4 projectes socials, medioambientals o animalistes per cada ronda de finançament. Donem el 10% del benefici en funció del vots del #beeractivistes. Tothom pot ser Beeractivista registrant-se al nostre web i votant amb el codi que hi ha dins les nostres xapes. En aquesta ronda estem finançant; Bo de Shalom, Osmon, Balafia UE i Reserva Wild Forest.


La vostra identitat territorial és molt visible. Quina és la relació que teniu amb el territori?

Elaborem a Lleida i col·laborem amb projectes locals i promovem la cultura cervesera arreu del territori, també intentem utilitzar els recursos de la manera més sostenible possible.


Quin creieu que és el vostre element diferencial?

Proposem un consumisme ètic i transformador que genera un impacte directe a la societat. Fem economia social. A més elaborem cerveses per a tots els gustos, molt comercials i per a tothom, ja que són gluten free & vegan i baixes d’alcohol.