Quins valors compartim?

Productes de Km 0
Suport als drets fonamentals
Productes ecològics
Responsabilitat mediambiental
Gestió ètica

Coneixem BdeGust i les seves cerveses compromeses

El projecte va néixer poc més de 3 anys, quan després d'haver tornat de treballar de l'estranger (Estats Units, Suïssa i Austràlia) vàrem decidir crear una empresa a casa, com ens agradaria que totes les empreses fossin: compromeses amb el seu entorn.

Quins van ser els primers passos de BdeGust? On es va desenvolupar el projecte?

Neix a Caldes de Malavella, en una masia del s. XVI, localització que ens permet cultivar els nostres propis ingredients.


Qui en són els fundadors?

La Blanca i en Lluís, parella i socis co-fundadors.


Per què neix? Quina és la seva filosofia?

Per tal que el consumidor gaudeixi d'un producte (cervesa artesana) de qualitat, i alhora, generi impacte positiu en el seu entorn: En la nostra societat, en el nostre planeta i en tots els habitants / animals amb qui el compartim.


Quants llocs de treball genera?

Actualment, BdeGust té 3 treballadors.


Treballeu amb algun projecte social o col·laboreu amb alguna iniciativa?

Sí, és una de les principals raons de ser de BdeGust. Realitzem diverses col.laboracions permanents amb fundacions, ONGs i associacions del territori.

La vostra identitat territorial és molt visible. Quina és la relació que teniu amb el territori?

Intentem que el nostre compromís sigui de 360º. Donar feina a persones en risc d'exclusió social i/o laboral, elaborar una cervesa ecològica (tant el producte en si, com tot el que la rodeja, des de l'elaboració de materia primera de KM-0, packaging sostenible, distribució de baixa emissió, etc.), a la masia hi fem gestió de marges per garantir el moviment de la fauna, hi tenim un projecte de conservació d'abelles silvestres, etc.


Quin creieu que és el vostre element diferencial?

Som l'única cervesa compromesa al 100%. Entenem que si volem generar impacte positiu, hem de ser coherents en la nostra totalitat. No entendríem ser ecològica, però no ser vegana, o ser social. Si tenim cura de nosaltres, hem de tenir-la amb el nostre planeta i amb els animals que el fan tan únic i increïble.